Bjorn Engels weet waar zijn toekomst ligt

Bjorn Engels juicht

28 juni 2018 14:44 - Bjorn Engels kwam na het ontslag van Besnik Hasi op een zijspoor terecht bij de Griekse topclub Olympiakos. Even was er zelfs sprake van dat de verdediger terug zou kunnen keren naar het Jan Breydelstadion, maar zover komt het niet. 

Het contract van Guillaume Gillet werd al ontbonden bij Olympiakos en Vadis Odjidja, Kevin Mirallas en Silvio Proto mogen allemaal weg. Dat was ook het geval voor Bjorn Engels, maar verrassend genoeg heeft de clubleiding van de Grieken zich bedacht. Het Laatste Nieuws weet dat Engels een tweede kans zal krijgen.

De ex-speler van Club kostte 6,5 miljoen euro en de Grieken hopen dat ze die som kunnen terugverdienen als hij dit seizoen een goede indruk maakt. Olympiakos eindigde afgelopen seizoen pas op de derde plaats en moet zich daardoor tevreden stellen met een plekje in de Europa League. Sinds 2011 was de club uit Pireaus onafgebroken kampioen van Griekenland.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.