Buitenlands team gooit bod van Club zomaar openbaar op sociale media

Vincent Mannaert (Club Brugge)

18 juni 2018 22:40 - Club Brugge houdt nog altijd rekening met een vertrek van Stefano Denswil en is daarom op zoek naar een kwalitatieve vervanger die meteen inzetbaar is tijdens de Champions League. Matej Mitrovic was een kandidaat, maar het bleek onmogelijk om zijn aankoopoptie bij Besiktas te lichten. 

Die bedroeg immers 4,5 miljoen euro en zo ver wou het bestuur van Blauw-zwart niet gaan. Als alternatief kwamen al verschillende namen naar voren en ook die van Marco Senesi van San Lorenzo in Argentinië. Deze 21-jarige jeugdinternational kan zowel centraal als linksachter uit de voeten.

Opvallend was dat op het officiële Twitteraccount van San Lorenzo melding werd gemaakt van een bod van Club Brugge, dat volgens de Argentijnen veel te laag is. Het gaat om een bod van 4,5 miljoen dollar of omgerekend ongeveer 3,9 miljoen euro.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.