‘Club aast op spraakmakende komst van gewezen Anderlecht-vedette’

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

14 juni 2018 07:50 - Club Brugge ziet komende zomer wellicht enkele sterkhouders vertrekken na een sterk seizoen. Onder meer Diaby, Denswil en Limbombe zijn kandidaat voor een transfer, maar ook voor Wesley Moraes is er heel wat interesse. Als de Braziliaan vertrekt, is een nieuwe targetspits welkom.

En daarvoor zou Club Brugge een opvallende naam op het oog hebben. Blauw-Zwart zou volgens Digital Congo er immers aan denken om Dieumerci Mbokani binnen te halen. De Congolese spits is einde contract bij Dynamo Kiev en kan dus gratis opgehaald worden.

Ook Anderlecht, waar Mbokani eerder al twee keer speelde, en Antwerp zouden de 32-jarige in de gaten houden. En ook vanuit het buitenland is er nog interesse, want ook Trabzonspor en Shakhtar Donetsk zouden nog aan zijn mouw trekken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.