‘Club biedt al 3,8 miljoen euro voor vervanger Mitrovic’

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

08 juni 2018 17:13 - Club Brugge wou geen 4,5 miljoen euro neertellen voor de aankoopoptie van Matej Mitrovic te lichten. Die verdediger werd sinds de winter gehuurd van Besiktas, maar keerde intussen definitief terug naar Turkije. 

Daarom is Blauw-zwart in het buitenland op zoek naar een vervanger. Waar eerder al bericht werd dat Club 3 miljoen euro had geboden op Marcos Senesi van San Lorenzo in Argentinië, melden lokale bronnen nu zelfs dat het bod al verhoogd zou zijn tot 3,8 miljoen euro.

Senesi is een 20-jarige talentvolle verdediger die zowel linksachter als centraal uit de voeten kan en uitkomt voor de U21 van zijn land.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.