‘Club bijna akkoord met rechterflankspeler’

Dion Cools (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

18 juni 2018 10:32 - Over een dikke maand begint het nieuwe seizoen en tegen dan hoopt Club Brugge z’n huiswerk af te hebben. Om die reden is het bestuur nog op zoek naar een concurrent voor Dion Cools op de rechterflank. 

Voor die positie zijn al veel namen in de pers verschenen. Recent zelfs nog de Duitser Robert Bauer van Werder Bremen, maar volgens Het Laatste Nieuws zou Blauw-zwart nu toch dichtbij een akkoord met Charleroi staan over Clinton Mata.

Mata werd het afgelopen seizoen uitgeleend aan Racing Genk, maar dat besloot de speler niet definitief aan te trekken. De rechterflankspeler zou de vijfde aanwinst kunnen worden. Hij zou om en bij de 3 miljoen euro moeten kosten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.