‘Club Brugge denkt aan Afrikaanse middenvelder’

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

10 juni 2018 11:48 - Het gonst van de transfergeruchten. Zo zou Lazio interesse tonen voor Wesley Moraes en Club Brugge zou van die gelegenheid gebruik maken om eens te kijken wat de Italianen zoal in de aanbieding hebben. 

Joseph Minala, die op zijn 17de al ruim in de dertig werd geschat op basis van zijn uiterlijk, werd door Lazio afgelopen seizoen uitgeleend aan Salernitana in de Serie B. Hij speelde een goed seizoen en hoopt binnenkort geselecteerd te worden voor de nationale ploeg van Kameroen. Daarom wil de Afrikaan graag ergens op het hoogste niveau aan de slag.

Tuttomercatoweb meldt dat Club Brugge een kandidaat is als de onderhandelingen over een transfer van Wesley zouden worden opgestart. Ook clubs uit Frankrijk en Nederland hebben hem op hun lijstje staan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.