‘Club Brugge dreigt naast twee transfers te grijpen’

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

06 juni 2018 06:56 - Club Brugge schiet stilaan in actie op de transfermarkt. De transfer van Mats Rits werd dinsdag helemaal afgerond en wellicht komt daar ook snel nog Siebe Schrijvers bij. Maar twee andere pistes lijkt Club definitief te mogen vergeten.

De voorbije dagen werd Club Brugge gelinkt aan onder meer Joseph Paintsil (het voorbije seizoen door Tema Youth verhuurd aan Ferencvaros) en Samuel Bastien (Chievo). Maar in beide dossiers lijkt Club achter het net te vissen.

Paintsil was ook nog in beeld bij KRC Genk en Anderlecht, maar volgens Het Belang van Limburg lijkt hij nu naar FC Basel te verkassen. Bastien zou volgens Het Laatste Nieuws dan weer op weg zijn naar Standard. De Rouches zouden al onderhandelen met Chievo, eens zij een akkoord vinden zou de transfer snel rond zijn.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.