‘Club Brugge geeft strijd om Mitrovic nog niet op’

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

14 juni 2018 15:56 - In januari haalde Club Brugge Matej Mitrovic in huis. De Kroaat werd gehuurd van Besiktas om achterin mee de blessure van Poulain op te vangen. Al snel dwong hij een basisplaats af en met zijn goede prestaties wist hij Ivan Leko en het bestuur te overtuigen.

Club wil Mitrovic dan ook graag definitief overnemen, al bleek de aankoopoptie van 4,5 miljoen euro net iets te gortig. Die werd dan ook niet gelicht, terwijl Club met Besiktas onderhandelde om de prijs te drukken. Tevergeefs, want de optie verstreek op 1 juni zonder dat er een akkoord gevonden werd.

Maar Blauw-Zwart zou de strijd nog altijd niet opgegeven hebben en blijft volgens Fanatik onderhandelen met Besiktas. Het wordt daarbij gesterkt door het feit dat Mitrovic zelf ook liefst bij Club wil blijven, omdat hij niet gelooft dat hij in Turkije nog een kans zal krijgen. Maar Besiktas blijft moeilijk doen over de prijs. Terwijl Club tussen de 3 en 3,5 miljoen euro zou willen betalen, zouden zij hun vraagprijs ondertussen al opgetrokken hebben tot een ridicule 7 miljoen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.