‘Club Brugge grijpt ondanks medische testen nog naast transfer’

Brugse line-up (Club Brugge - Sint-Truiden)

26 juni 2018 10:54 - Club Brugge heeft al vijf nieuwe spelers te pakken, maar het is desondanks nog altijd op zoek naar versterking. Onder meer een nieuwe verdediger staat nog op het verlanglijstje.

De voorbije dagen leek het erop dat de Braziliaan Luan Peres de defensieve versterking zou worden. Hij reisde zelfs af naar Brugge om zijn medische testen af te leggen. Maar desondanks zou die transfer nu toch afgesprongen zijn.

Zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad melden dat er uiteindelijk geen akkoord gevonden werd met de speler. Club zal dus opnieuw andere pistes moeten verkennen. Onder meer de Argentijn Marcos Senesi zou nog altijd in beeld zijn.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.