‘Club Brugge hangt dit prijskaartje rond de nek van Sander Coopman’

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

30 juni 2018 14:32 - Club Brugge is van plan om Sander Coopman (23) definitief te verkopen. Zulte Waregem en KRC Genk zijn allebei geïnteresseerd in het blauw-zwarte jeugdproduct, maar die eerste club lijkt niet bij machte om aan de eisen van Club Brugge te voldoen.

Het Nieuwsblad meldt dat Club immers een prijskaartje van 2 miljoen euro rond de nek van Coopman heeft gehangen. Voor minder willen Vincent Mannaert en co de beloftevolle middenvelder niet laten gaan.

Coopman vertrekt morgen (zondag, nvdr.) niet mee op oefenstage in het Nederlandse Garderen. Hij krijgt van trainer Ivan Leko de mogelijkheid om zijn overgang naar Genk af te ronden. Op clubniveau is er nog geen akkoord, maar de deal zou eerstdaags wel in kannen en kruiken moeten zijn.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.