‘Club Brugge hoopt goedkope ‘opvolger van Wesley’ binnen te halen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

15 juni 2018 09:22 - Club Brugge houdt steeds meer rekening met een mogelijk vertrek van Wesley Moraes. Onze targetman maakte tijdens play-off 1 indruk op enkele buitenlandse ploegen en dat zou hem in het tussenseizoen wel eens een transfer kunnen opleveren. Maar Club blijft niet bij de pakken zitten.

Zo weet Het Nieuwsblad dat blauw-zwart zijn oog heeft laten vallen op Djordje Jovanovic, een 19-jarige aanvaller van Partizan Belgrado. Jovanovic was tijdens het voorbije seizoen vooral invaller bij Partizan, maar beschikt nog over een grote progressiemarge. Iets wat Club Brugge ook is opgevallen.

Volgens Servische bronnen bracht Club Brugge ondertussen al een bod van 650.000 euro plus 50.000 euro aan bonussen uit op de aanvaller. Jovanovic wil graag naar het Jan Breydelstadion verhuizen, maar een deal is er nog niet. Partizan hoopt een percentage op een latere doorverkoop in de deal op te nemen, maar Club stemt daar (nog) niet mee in.

Vervanger van Wesley?

Jovanovic is een stevige targetspits van 1,85 meter. Onze clubleiding ziet in de Serviër een potentiële opvolger voor Wesley Moraes (21), die hoog op het verlanglijstje van Lazio staat.

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.