Club Brugge kent kalender voor komend seizoen

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

12 juni 2018 14:17 - Vandaag is de competitiekalender van de Jupiler Pro League voor het seizoen 2018-2019 bekend gemaakt. Club opent de competitie op zondag 29 juli met een thuiswedstrijd om 14u30 tegen KAS Eupen. 

Daarna volgt een verplaatsing naar Moeskroen en op speeldag 5 komt Anderlecht al bezoek. Op zondag 22 juli om 20u speelt Club in het Jan Breydelstadion tegen het Standard van Michel Preud’homme met de Supercup als inzet.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.