Club Brugge laat geïnteresseerde club wachten: “Ze moeten nu beslissen”

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

06 juni 2018 19:43 - Club Brugge staat nog voor een drukke zomer, waarin het nog een beslissing zal moeten nemen in heel wat transferdossiers. Het zoekt nog versterkingen, een aantal sterkhouders willen vertrekken en dan zijn er natuurlijk nog de huurlingen over wiens toekomst duidelijkheid verschaft moet worden.

Eén van de spelers die momenteel nog in het ongewisse vertoeft, is Riley McGree. De 19-jarige middenvelder keerde in januari op huurbasis terug naar Australië, waar hij indruk maakte bij Newcastle Jets met vijf goals in twaalf matchen.

De Australische kampioen wil McGree dan ook graag houden. “We willen hem volgend seizoen terug. We zijn volop aan het onderhandelen met zijn makelaar”, verklaart Lawrie McKenna, de CEO van Newcastle Jets, aan FourFourTwo. “Club Brugge moet nu beslissen of ze hem terugwillen of ze hem opnieuw verhuren. Als dat laatste het geval is moeten ze ook beslissen aan wie natuurlijk. Voorlopig is er nog niks beslist.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.