‘Club Brugge lijkt naast derde verdediger te grijpen’

Blue Army vlaggen (Club Brugge - Antwerp)

26 juni 2018 19:00 - Club Brugge wil de komende weken nog enkele inkomende transfers afronden en mikt daarbij nog op enkele specifieke versterkingen. Zo wil Blauw-Zwart er nog een centrale verdediger bij om te anticiperen op een vertrek van Stefano Denswil, maar die zoektocht loopt niet van een leien dakje.

De voorbije weken onderhandelde Club al vruchteloos met Besiktas over een definitieve transfer van Matej Mitrovic. De vraagprijs voor de Kroaat bleek echter te hoog. De voorbije dagen bleek vervolgens Luan Peres op weg naar Brugge, maar die transfer sprong nog op het nippertje af omdat de Braziliaan niet voor zijn medische testen slaagde.

En nu dreigt Club ook achter het net te vissen voor Marcos Senesi. De jonge Argentijn wordt al enkele weken aan Club gelinkt, maar de concurrentie uit Italië dreigt te zwaar te zijn. AS Roma, Inter Milan, Fiorentina, Sassuolo en Torino dingen immers ook naar zijn handtekening en volgens SpazioInter zal er weldra vanuit Italië een bod van 8 miljoen euro neergelegd worden voor Senesi.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.