Club Brugge maakt nieuwe zomertransfer officieel bekend

Acolatse, Cools en Leko

19 juni 2018 13:18 - Club Brugge heeft deze middag via de sociale media en de officiële website een nieuwe zomertransfer bekend gemaakt. Clinton Mata komt over van Charleroi en tekent een contract voor 4 seizoenen in het Jan Breydelstadion. 

Mata werd door Charleroi het afgelopen seizoen uitgeleend aan Genk. Opvallend genoeg ontdekte Club tijdens de medische testen dat Mata met een blessure sukkelt die operatief ingrijpen onafwendbaar maakt. Na het ondertekenen van het contract zal de operatie zo snel mogelijk plaatsvinden. De Angolese international met Belgisch paspoort zal daardoor pas rond oktober volledig wedstrijdfit zijn.

“Ik ben zeer blij met deze transfer. Clinton is een van de beste aanvallende backs uit onze competitie. Met zijn capaciteiten en profiel past hij perfect in het voetbal dat we willen spelen. Bovendien zie ik nog groeimarge. Samen met Dion Cools hebben we nu 2 volwaardige spelers voor de rechterflank, wat zeker geen overbodige luxe is met het drukke programma die eraan komt”, is de reactie van trainer Leko op de officiële website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.