‘Club Brugge maakt werk van volgende zomeraanwinst en brengt bod van 4 miljoen uit’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

15 juni 2018 11:11 - Dat er een serieuze stapel werk op het bureau van Vincent Mannaert ligt, is een understatement. Onze CEO werkt dezer dagen aan tal van transferdossiers en hoopt Club Brugge van een zo sterk mogelijke kern te voorzien.

In dat opzicht maakt Mannaert momenteel werk van de komst van Alfa Semedo. Club Brugge hoopt de 20-jarige verdedigende middenvelder snel weg te halen bij zijn huidige club Moreirense. Blauw-zwart is ook bereid om ver te gaan voor de handtekening van Semedo.

Het Laatste Nieuws meldt dat Club Brugge een bod van 4 miljoen euro heeft uitgebracht op Semedo en dicht bij een deal met Moreirense zou staan. Eén obstakel: Benfica, de gewezen werkgever van Semedo, beschikt over een terugkoopclausule en heeft de kans om het bod van Club Brugge te overtreffen. De Portugese topclub heeft dan ook het laatste woord in de onderhandelingen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.