‘Club Brugge ontvangt eerstdaags érg aanlokkelijk bod voor Limbombe’

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

24 juni 2018 11:37 - Club Brugge maakte zaterdag bekend dat Elton Acolatse definitief naar STVV verhuist. Mogelijk is er eerstdaags nóg een flankaanvaller die het Jan Breydelstadion inruilt voor een nieuwe uitvalsbasis: Anthony Limbombe.

De 23-jarige Limbombe was tijdens de voorbije jaargang één van de absolute revelaties bij Club Brugge. Hij dweilde meermaals de flank af en toonde zich ook geregeld beslissend met rushes, assists en goals.

Limbombe bekroonde zijn sterke seizoen met de landstitel, een cap voor de Rode Duivels en de Ebbenhouten Schoen. Eén iets ontbreekt nog voor onze linkerflank: een transfer. Limbombe wil graag hogerop en het lijkt slechts een kwestie van tijd vooraleer hij zijn transfer beet zal hebben.

12,5 miljoen euro

Volgens Yorkshire Post is Premier League-club Huddersfield Town van plan om eerstdaags een bod van 12,5 miljoen euro uit te brengen op Limbombe. Club Brugge wil graag 15 miljoen vangen voor zijn goudhaantje. Het is dan ook niet uitgesloten dat de onderhandelingen tussen beide clubs nog heel even verdergaan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.