Club Brugge weer gelinkt aan andere verdediger

Denswil en Decarli (Club Brugge - Standard)

28 juni 2018 15:38 - De soap rond Matej Mitrovic blijft duren en Club zou graag anticiperen op een eventueel vertrek van Stefano Denswil. Daarom wordt Blauw-zwart ondertussen met de zoveelste verdediger in verband gebracht. 

Na Luan Peres, Raphael Rossi en Marcos Senesi wordt deze keer Edson Mexer aan dat lijstje toegevoegd. Dat meldt L’Equipe. De 29-jarige verdediger uit Mozambique ligt momenteel onder contract bij Stade Rennes en verzamelde al 42 caps voor zijn land. Afgelopen seizoen kwam hij niet zoveel in actie en daarom zoekt Mexer een club waar hij vaker aan spelen toekomt.

De Mozambikaan heeft nog een contract tot medio 2019, maar Club Brugge zou niet de enige gegadigde zijn. Ook Trabzonspor en AEK Athene hebben de speler op hun shortlist staan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.