‘Club Brugge wil concurrentie voor Cools uit de Bundesliga halen’

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

14 juni 2018 11:04 - Club Brugge is nog lang niet klaar met zijn transferhuiswerk en de komende maanden mogen we wellicht nog een aantal nieuwe spelers verwachten. Het zou bijvoorbeeld weleens kunnen dat Club een extra concurrent voor Dion Cools aantrekt.

De belofteninternational was het voorbije seizoen titularis op de rechterflank, maar had er weinig concurrentie. Dat probleem zou Club volgens Bild willen oplossen met de komst van Robert Bauer.

Blauw-Zwart zou zelfs al een bod neergelegd hebben voor de 23-jarige rechtsachter van Werder Bremen, waar hij afgelopen seizoen zijn basisplaats verloor. Of dat ook betekent dat hij naar Brugge komt, valt af te wachten. De concurrentie is immers groot, want ook Swansea City, West Bromwich Albion, Stoke City en enkele Franse en Italiaanse teams zouden op Bauer azen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.