‘Club Brugge wil vandaag nog tweede Belgische aanwinst binnenhalen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

06 juni 2018 06:37 - Club Brugge hield zich tot dusver nog vrij rustig op de transfermarkt – in tegenstelling tot enkele van zijn concurrenten. Met Mats Rits werd gisteren de eerste aanwinst voor volgend seizoen definitief binnengehaald. De 24-jarige middenvelder van KV Mechelen tekende voor drie jaar.

Met Rits haalt Club een veelbelovende Belgische backup voor Hans Vanaken en Ruud Vormer en ook de tweede aanwinst moet een gelijkaardig profiel hebben. Het Belang van Limburg weet immers dat Club in principe nog vandaag de komst van Siebe Schrijvers zal afronden.

De 21-jarige aanvoerder van de nationale beloften wil vertrekken bij KRC Genk omdat hij er de concurrentiestrijd met Pozuelo niet kan winnen. Bovendien heeft hij nog maar een jaar contract en wil hij niet bijtekenen. Club zou 3 miljoen euro, plus bonussen en een percentage bij een doorverkoop, neertellen voor Schrijvers, die een extra optie wordt op de tien of als tweede spits.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.