Club denkt aan 2 pistes om Diaby op te volgen

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Sint-Truiden)

17 juni 2018 14:24 - Officieel is het nog allemaal niet, maar toch lijkt het alsof Abdoulay Diaby Club Brugge nog zal verlaten voor 31 augustus. Daarom kijkt het bestuur uit naar een vervanger voor de kleine, snelle aanvaller. 

Percy Tau is één van de kandidaten om hem te vervangen. De 24-jarige Zuid-Afrikaan speelt in eigen land voor Mamelodi Sundowns. Hij kan mooie adelbrieven voorleggen, want is international en werd afgelopen seizoen verkozen tot Speler van het Jaar in Zuid-Afrika. Volgens lokale bronnen zou Club een bod overwegen van 3,5 miljoen euro.

Djordje Jovanovic (19) van Partizan Belgrado was ook in de race om Diaby op te volgen, maar de aanvaller gaf onlangs een interview aan de officiële website van de club waarin over een transfer geen sprake is. Zijn marktwaarde wordt geschat op ongeveer 700.000 euro.

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.