Club krijgt veel concurrentie voor rechterflankspeler

Cools met de overwinningsgezangen (Club Brugge - Gent)

17 juni 2018 19:24 - Club Brugge zoekt een alternatief voor de rechterflank om de concurrentie aan te gaan met Dion Cools. Eerst werd gedacht aan Clinton Mata van Charleroi, maar die transfer is nog altijd niet afgerond. 

Ondertussen is Club volgens het Duitse Bild terechtgekomen bij Robert Bauer. De 23-jarige rechtsachter speelde afgelopen seizoen 16 keer voor Werder Bremen in de Bundesliga. Swansea, West Brom, Stoke City, Cagliari, Atalanta, Sampdoria en Parma hebben hem ook op hun lijstje staan, waardoor het geen eenvoudig verhaal zal worden.

Bauer is sinds 2016 bij Werder Bremen aan de slag. Daarvoor kwam hij uit voor FC Ingolstadt, dat hem weghaalde bij Karlsruher SC. In 2016 zat hij in de kern van de Duitse nationale ploeg die zilver pakte op de Olympische Winterspelen in Rio de Janeiro.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.