‘Club laat prijs voor Wesley zakken’

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

12 juni 2018 21:32 - Lazio doet er alles aan om Wesley Moraes aan te trekken. Het heeft voorlopig een bod uitgebracht van 7 miljoen euro, maar dat is te weinig. 

Volgens sommige bronnen vroeg Club zelfs eerst 15 miljoen euro, maar verwacht wordt dat Brugge ook tevreden zal zijn als de Italianen met 10 miljoen euro over de brug komen. Omdat de Braziliaanse aanvaller nog een contract tot 2021 heeft en erg belangrijk is in het systeem van Leko, mag hij zeker niet weg voor een lager bedrag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.