Club legt jong toptalent uit Nederland vast

Club-fans vieren (Club Brugge - Gent)

07 juni 2018 19:47 - Club Brugge heeft in alle stilte aan de transfer van een jong toptalent uit Nederland gewerkt. Waar het de laatste dagen allerlei namen regende in de media, publiceerde Blauw-zwart vanavond een verrassende transfer op de officiële website. 

Het gaat om Arnaut Danjuma Groeneveld die bij NEC zowaar de opvolger was van Anthony Limbombe en dat nu bij Club weer lijkt te zullen worden. De 21-jarige flankspeler was het afgelopen seizoen goed voor 13 goals en 17 assists. Hij werd ook al opgeroepen voor de beloften van Oranje.

Ondanks die mooie cijfers greep NEC naast de titel in de Nederlandse eerste divisie (tweede klasse) en kon het ook via de eindronde geen plaatsje afdwingen op het hoogste niveau.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.