Club maakt uitgaande transfer officieel

Jens Teunckens in actie (Westkapelle - Club Brugge)

29 juni 2018 18:05 - Club Brugge maakte vrijdagavond via de sociale media nog een uitgaande transfer officieel bekend. Na het aantrekken van Karlo Letica zit Blauw-zwart met een doelmannenoverschot en daarom mag Jens Teunckens definitief vertrekken naar Antwerp FC. 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.