‘Club mag naar definitieve komst van huurling fluiten’

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

01 juni 2018 12:11 - Club Brugge rondde deze week met Mats Rits zijn eerste transfer voor volgend seizoen af, maar er werd de voorbije weken aan nog een aantal dossiers gewerkt. Zo probeerde volop om Matej Mitrovic definitief binnen te halen.

De Kroaat werd sinds januari gehuurd van Besiktas en maakte een goede indruk. De aankoopoptie van de verdediger bedroeg echter 4,5 miljoen euro, maar dat was te veel voor Club. Het probeerde de voorbije weken nog om de prijs wat te drukken, maar Besiktas plooide niet.

Volgens Turkse media deed Club nog een laatste bod van 3,75 miljoen euro, maar dat werd geweigerd. Club mag zo wellicht definitief fluiten naar de komst van Mitrovic. De aankoopoptie verliep immers op 31 mei en werd niet gelicht, waardoor Besiktas de prijs nu nóg wat kan opdrijven.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.