‘Club rond de tafel voor aanvaller uit Belgische competitie’

Ivan Leko geeft uitleg (Club Brugge - Gent)

11 juni 2018 16:47 - Club Brugge houdt nog altijd rekening met een vertrek van Abdoulay Diaby, al zou de Champions League hem mogelijk toch nog tot de winter in België kunnen houden. Als vervanger komt een speler uit de Belgische competitie in aanmerking. 

Mamadou Koné kwam vorig seizoen uit voor KAS Eupen en scoorde sinds de winter 5 doelpunten, mede waardoor de Panda’s het behoud konden veiligstellen. Hij werd gehuurd van het Spaanse Leganes met een aankoopoptie van 1 miljoen euro, maar beide partijen vonden geen akkoord.

Dat betekent dat Club Brugge vanaf nu rechtstreeks contact mag zoeken met Leganes om hem naar het Jan Breydelstadion te halen. L’Avenir meldt wel dat ook Standard en Anderlecht interesse tonen voor de Ivoriaan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.