‘Club vangt deze mooie som voor Limbombe’

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

19 juni 2018 10:18 - Anthony Limbombe is op weg naar de uitgang bij Club Brugge. De flankspeler zal mogelijk tijdens de voorbereiding niet meer in actie komen. 

Club Brugge is in volle onderhandeling met Huddersfield Town uit de Premier League, dat is de club van Laurent Depoitre. Het Nieuwsblad meldt dat een akkoord in de maak is voor een som van ongeveer 12 miljoen euro die dankzij bonussen nog kan oplopen tot 15 miljoen euro.

Limbombe kwam in 2016 over van NEC en was bij Blauw-zwart eerst nog de doublure van José Izquierdo om daarna volledig door te breken. Met Arnaut Groenveld heeft Club al meteen een opvolger klaar staan en die werd net als Limbombe zelf bij NEC Nijmegen weggeplukt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.