Club voegt nieuw lid toe aan technische staf Leko

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

13 juni 2018 11:19 - Gisterenavond meldden we dat met Renaat Philippaerts een lid uit de technische staf verdwijnt. De physical coach trekt zo goed als zeker naar Standard waar hij met Michel Preud’homme herenigd zal worden. 

Eén dag later heeft Club Brugge al een opvolger gevonden. Het gaat om de 48-jarige Eddie Rob die bij STVV al onder Leko werkte. Hij is ook lesgever bij de KBVB.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.