Club wees dit bod van Lazio af ondanks persoonlijk akkoord Wesley

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

21 juni 2018 19:24 - Lazio trekt al een tijdje aan de mouw van Wesley Moraes (21) en het is de Italiaanse club menens. Maar tot een akkoord met Club Brugge zijn de Romeinen nog niet gekomen. 

Desondanks heeft Lazio wel al een persoonlijk akkoord gevonden met Wesley zelf. Een bod van 10 miljoen euro werd door het Brugse bestuur echter van tafel geveegd. Volgens Het Laatste Nieuws zou Club zelfs 15 miljoen vragen, maar daar zouden de Italianen toch nog een paar miljoen onder willen blijven.

De Italiaanse bron Radiosei weet dan weer dat beide clubs mogelijk een overeenkomst zullen vinden door voor de gulden middenweg te kiezen: een transferbedrag van 12 à 13 miljoen euro en een percentage op de doorverkoop indien hij Lazio weer zou verlaten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.