‘Club wil Anderlecht de loef afsteken met 2 verrassende transfers’

Edward Still en Ivan Leko

02 juni 2018 21:51 - De meeste ploegen blijven rond speuren naar leuke opportuniteiten op de transfermarkt. Omdat Abdoulay Diaby mogelijk vertrekt, kijkt Blauw-zwart ook in de aanval naar eventuele versterking. 

De laatste weken is steevast overal te lezen dat Anderlecht interesse heeft voor Carlos Eduardo van de Braziliaanse tweedeklasser Goias en Landry Dimata van Wolfsburg, vorig jaar nog bij KV Oostende. Maar nu meldt de Waalse krant La Capitale dat ook Club Brugge zich plots voor beide spelers zou hebben gemeld.

Zowel voor Eduardo, die 6 miljoen euro moet kosten, als Dimata, is de lokroep van de Champions League aantrekkelijker dan wat Anderlecht te bieden heeft. De kans is dus niet ondenkbeeldig dat één van deze twee jongens de vervanger van Diaby zou kunnen worden. Pikant detail: voor Eduardo is ook de Duitse club Frankfurt in de markt. Zij wonnen de beker en konden zich op die manier plaatsen voor de Europa League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.