Devroe bevestigt: Deschacht krijgt zelfs geen andere functie bij Anderlecht

Olivier Deschacht (Anderlecht)

21 juni 2018 14:58 - Het verhaal van Olivier Deschacht bij Anderlecht stopt definitief. De speler krijgt geen contractverlenging en het bestuur bood hem ook geen andere functie meer aan. Einde verhaal dus tussen Deschacht en Paars-wit

Nieuwe bazen, nieuwe wetten. Onder Roger Vanden Stock had Deschacht mogelijk nog één jaar contractverlenging gekregen of een andere functie binnen de club, maar onder de nieuwe voorzitter Marc Coucke stopt het verhaal definitief. Deschacht speelde zijn hele profcarrière voor Anderlecht, sinds 2001.

“Respect voor alles wat Olivier gedaan heeft, maar op een dag houdt het op. De problemen die er het voorbije seizoen geweest zijn, zijn leeftijd, zijn karakter, dat allemaal samen heeft ons deze beslissing doen nemen”, aldus algemeen manager Luc Devroe aan Anderlecht Online. “Je mag nog zo vaak verkondingen dat je tevreden bent met een plaats op de bank, maar het karakter van een mens verander je niet meer op zijn 37ste.”

Geen verhaal Timmy Simons dus voor Deschacht, want hij krijgt zelfs geen andere functie aangeboden bij de club en mag op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.