Deze 2 verdedigers zijn mogelijke vervangers Mitrovic

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

07 juni 2018 15:19 - Club slaagde er niet in om Matej Mitrovic langer aan zich te binden en moet op zoek naar extra versterking in de defensie. Daarvoor worden momenteel 2 pistes bewandeld. 

Eéntje is die van de Braziliaan Raphael Rossi van Boavista. Hij moet 2 miljoen euro kosten en volgens het Portugese A Bola is Club Brugge een kandidaat om hem over te nemen, maar ook Anderlecht wordt genoemd.

Argentijnse media melden dan weer dat Club een bod van 3 miljoen euro zou hebben uitgebracht op Marcos Senesi van San Lorenzo. Deze 21-jarige Argentijnse jeugdinternational kan zowel op linksachter als centraal uit de voeten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.