Deze 30 spelers begonnen vandaag aan de trainingen

Leko en Vlietinck

18 juni 2018 13:50 - Club Brugge hervatte deze voormiddag de trainingen op het A-veld van het Jan Breydelstadion. In totaal waren 30 spelers aanwezig, waaronder 5 beloften. 

Guillaume Hubert, Karlo Letica, Thibault Vlietinck, Marvelous Nakamba, Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby werken individueel.

Deze jongens namen deel aan de groepstraining onder Ivan Leko: Nick Shinton, Brent Gabriël,  Saulo Decarli, Benoît Poulain, Brandon Mechele, Brendan Schoonbaert, Stefano Denswil, Alexander Scholz, Brandon Baiye, Jordi Vanlerberghe, Mats Rits, Siebe Schrijvers, Sander Coopman, Lior Refaelov, Hans Vanaken, Wesley Moraes, Jelle Vossen, Emmanuel Dennis, Loïs Openda en Cyril Ngonge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.