Deze nieuwigheden mogen we volgend seizoen verwachten met de VAR

Het doelpunt van Diaby wordt door de VAR afgekeurd vanwege buitenspel

12 juni 2018 17:24 - Afgelopen seizoen werd het systeem met de VAR uitvoerig getest, maar dat verliep niet altijd even vlekkeloos. Vaak was er discussie en tijdens de topper tussen Club en Anderlecht in Play-Off 1 liep het zelfs helemaal fout. 

“Er zijn geen limieten meer qua aantal wedstrijden. De testperiode ligt ondertussen achter ons en de Pro League heeft het budget voor het functioneren van de VAR goedgekeurd. De VAR zal volgens mij komend seizoen beter presteren, net omdat de testfase afgelopen is”, aldus CEO Pierre François op de officiële website van de Jupiler Pro League.

Bondig samengevat betekent dit dat er tijdens elke wedstrijd in de reguliere competitie, Play-Off 1 en Play-Off 2 een VAR aanwezig zal zijn, net als in de halve finales en de finale van de Beker van België en de promotie-finale in 1B.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.