Deze speciale gasten zullen fandag opfleuren

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

25 juni 2018 14:58 - Op zondag 8 juli organiseert Club Brugge zijn jaarlijkse fandag. Die start om 10u met verschillende rondleidingen waardoor de supporters het stadion eens van de binnenkant kunnen bezichtigen. 

Beide damesteams van Club Brugge zullen daarna een wedstrijd tegen elkaar spelen op het hoofdveld van het Jan Breydelstadion. De ploegfoto van de mannen zal ook die dag gemaakt worden en uiteraard kan iedereen die wil een handtekening of foto bekomen met zijn favoriete spelers. Verder zullen de Romeo’s te gast zijn en voor de muzikale noot van de dag zorgen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.