‘Dit aanzienlijke bedrag betaalde Club Brugge voor Karlo Letica’

16 juni 2018 09:31 - Vrijdag maakte Club Brugge via zijn officiële kanalen bekend dat Karlo Letica officieel een speler van blauw-zwart is. De 21-jarige doelman komt over van Hajduk Split en zette zijn handtekening onder een overeenkomst van vier seizoenen.

Als alles volgens plan verloopt, dan moet Letica vanaf volgend seizoen de nieuwe nummer één van Club Brugge worden. De Kroatische belofte staat te boek als een groot talent en werd niet voor niets achterna gezeten door ploegen zoals PSV, Real Madrid en Manchester United.

Dat Letica ‘hot’ was op de transfermarkt, is wel duidelijk. Dat valt ook meteen op als je zijn prijskaartje erbij haalt. Het Laatste Nieuws weet dat Club Brugge uiteindelijk 3,5 miljoen euro, inclusief bonussen, op tafel legde voor de keeper.

Een aanzienlijk bedrag voor een 21-jarige speler die nog moet bevestigen, maar dat is wel het bedrag dat ons bestuur – mede door de concurrentie van andere ploegen – voor ogen had. Bovendien is het vertrouwen in Letica enorm groot.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.