‘Dit bedrag kan Club incasseren voor Limbombe’

Anthony Limbombe (Club Brugge - Standard)

10 juni 2018 22:23 - Dat de toekomst van Anthony Limbombe waarschijnlijk niet meer in Brugge ligt, is al een tijdje duidelijk. Hij wordt gelinkt aan clubs uit de Bundesliga en de Premier League. 

Eerder wisten we al dat Huddersfield Town, de ploeg van Laurent Depoitre, het meest concreet is en nu blijkt ook dat manager David Wagner volgens Sports Illustrated echt aandringt op zijn komst. Daarvoor zou een som van 15 miljoen euro uitgetrokken worden.

Club speelde al in op een eventueel vertrek met het aantrekken van Arnaut Groenveld. Die was al eens de opvolger van Limbombe bij NEC en lijkt dat in Brugge weer te zullen worden. Limbombe op zijn beurt vulde de leemte in die José Izquierdo achterliet na zijn transfer richting Brighton.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.