Dit is de opstelling van de Rode Duivels, zonder Meunier

Thomas Meunier was de absolute uitblinker tegen Gibraltar

28 juni 2018 18:51 - Vanavond om 20u spelen de Rode Duivels op het WK voetbal in Rusland tegen Engeland. Zoals verwacht voerde bondscoach Roberto Martinez een hele reeks wijzigingen door voor een wedstrijd die België misschien beter niet mag (en wil) winnen. 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.