Dit is het voorbereidingsprogramma van Club op nieuwe seizoen

Ivan Leko en Rudi Cossey

04 juni 2018 17:11 - Het is nog altijd nagenieten van de 15de landstitel van Club Brugge en de daarbij horende kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League. Toch is iedereen achter de schermen al bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen, die starten over precies 2 weken op 18 juni. 

De eerste belangrijke afspraak is de Supercup tegen Standard op 22 juli.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.