Dit is waarom Limbombe naar de Premier League zal trekken

Anthony Limbombe (Westkapelle - Club Brugge)

11 juni 2018 18:36 - Huddersfield Town heeft zijn zinnen op Anthony Limbombe gezet. Als ze de gevraagde transfersom van 15 miljoen euro op tafel leggen, zou de transfer wel eens in een stroomversnelling kunnen komen. 

Eén van de redenen dat ze bij Huddersfield niet twijfelen is de goede reputatie van Club Brugge over het Kanaal. Mathew Ryan en José Izquierdo van Brighton werden ook allebei bij Club Brugge weggehaald en bevestigen met degelijke prestaties in de Premier League.

Sports Illustrated weet dat Huddersfield om die reden zo overtuigd is dat Limbombe een goede investering zal zijn. Als dus ook Limbombe een geslaagde overgang maakt, dan mag Club erop rekenen in de toekomst stevig te kunnen cashen bij het verkopen van topspelers aan de Premier League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.