Dit zijn de meningen over de tweede wedstrijd van Vormer voor Oranje

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

04 juni 2018 22:54 - Nederland speelde maandagavond een oefenduel in en tegen Italië. Ruud Vormer mocht deze keer zelfs in de basis starten en versierde zo zijn tweede cap voor Oranje

Na 70 minuten en 3 minuten na de 1-0 van Zaza voor Italië werd onze kapitein naar de kant gehaald voor Berghuis. Criscito pakte in die tijdspanne zelfs nog rood zodat de Italianen met zijn tienen verder moesten. Twee minuten voor het einde van de officiële speeltijd maakte Ake gelijk. De prestatie van Vormer werd opnieuw op gejuich gehaald door de Nederlandse fans.

Al zijn er altijd mensen die daar een compleet andere mening over hebben:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.