Eersteklasser meldt uitgaande transfer van Club Brugge

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

27 juni 2018 19:02 - Club Brugge staat erg dicht bij het realiseren van een uitgaande transfer. Dat meldt een andere club uit de Jupiler Pro League via Twitter. 

Charleroi zag David Pollet vertrekken naar Eupen en was daarom op zoek naar een vervanger in de spits. Eerst werd gedacht aan een ruil met Mbaye Leye van de Panda’s, maar uiteindelijk maakte manager Mehdi Bayat snel de officiële transfer van Jérémy Perbet bekend. De verwachting is dat de Henegouwers ongeveer 500.000 euro betaalden aan Blauw-zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.