Enorme opdoffer voor Vanhaezebrouck en Coucke

Hein Vanhaezebrouck bestelt bij de Chinees

12 juni 2018 20:07 - Anderlecht verkocht Spajic al aan het Russische Krasnodar en verwacht wordt dat Kara Mbodji na het WK met Senegal ook andere oorden zal opzoeken. Daarom willen de Brusselaars zich versterken in de defensie. 

Het leek er lange tijd op dat Chancel Mbemba zou terugkeren van Newcastle United om de nieuwe leider in de verdediging te worden, maar dat verhaal lijkt geen doorgang meer te zullen vinden. Het Laatste Nieuws meldt dat FC Porto in de dans is gesprongen en de Congolees liever naar Portugal trekt.

De kans is zelfs groot dat Mbemba woensdag al naar Porto vliegt om zijn handtekening te zetten en dat na een medische keuring de transfer snel definitief zal gemaakt worden. Met FC Porto kan de verdediger volgend seizoen aan de slag in de Champions League.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.