Europese landskampioen doet bod op Wesley

Wesley in duel (Club Brugge - Gent)

13 juni 2018 18:26 - Wesley Moraes is in beeld bij Lazio dat al een bod van ongeveer 7,5 miljoen euro zou uitgebracht hebben op de Braziliaanse spits van Club Brugge. Maar ondertussen is ook een andere club heel concreet aan het worden voor de aanvaller. 

Zo meldt het Turkse Aktas dat Galatasaray een bod op Wesley heeft gedaan. Hoeveel dat juist bedraagt, is niet geweten. Club vraagt om en bij de 10 miljoen euro voor Wesley. Als Lazio zijn bod van 7,5 miljoen euro niet zou willen verhogen, kan Blauw-zwart altijd overschakelen op de interesse van Galatasaray.

De Turksen werden afgelopen seizoen kampioen in eigen land en zijn dus rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. Bij Lazio zal Wesley tevreden moeten zijn met de Europa League. Wordt ongetwijfeld vervolgd de komende dagen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.