Ex-trainer Club uit stevige kritiek op landgenoot en bondscoach Martinez

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

13 juni 2018 22:24 - Morgen begint het WK voetbal met de openingswedstrijd tussen Rusland en Saoedi-Arabië. De Belgen starten op maandag 16 juni tegen Panama. 

De verwachtingen over de Rode Duivels zijn hooggespannen. In onze stoutste dromen en als alles volgens plan verloopt, moet België in staat zijn om de wereldtitel mee naar huis te nemen.

Juan Carlos Garrido, ex-trainer van Club Brugge, twijfelt of bondscoach Roberto Martinez erin geslaagd is om een ploeg te maken van de Belgische sterspelers. “Dat België amper tegen toplanden heeft gespeeld, vind ik een slecht excuus. Alsof De Bruyne, Hazard en Mertens niet elke week een topmatch spelen. Maar dan moet het groepsproces goed zitten”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

“Zolang de coach de ploeg niet op hetzelfde niveau kan brengen als de individuele kwaliteiten van de spelers, zou het mij niet verbazen als jullie er in de eerste ronde uit liggen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.