Haalt Club voormalige lieveling terug naar Jan Breydel?

Denswil - Claudemir - Engels

02 juni 2018 14:43 - Het wordt een moeilijk verhaal voor Club om Matej Mitrovic binnen te halen. Een bod van 3,75 miljoen euro zou geweigerd zijn door Besiktas en dus gaat Blauw-zwart op zoek naar alternatieven in de defensie. 

Blijkbaar zou Bjorn Engels alweer weg moeten bij Olympiakos. De Griekse recordkampioen beleefde een dramatisch seizoen en wil grote kuis houden in de kern. Een makelaar zou Engels zelfs bij alle Belgische topclubs aangeboden hebben. Het is onduidelijk of Club ook daadwerkelijk interesse heeft om z’n voormalige speler weer in huis te halen.

Engels pakte in 2016 de landstitel met Club om vervolgens voor 7,5 miljoen euro naar Griekenland te trekken. Onder coach Besnik Hasi werd het geen succes. De Albanees werd al snel ontslagen en ook Engels beleefde geen topseizoen en mag dus uitkijken naar een nieuwe werkgever.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.