Hans Vanaken waagt zich aan speciale uitdaging

Hans Vanaken (Club Brugge - Zulte Waregem)

22 juni 2018 16:37 - Vandaag sijpelde opvallend nieuws naar buiten over Hans Vanaken. Het heeft echter niets te maken met voetbal, maar een extra-sportieve uitdaging. 

Erik Van Looy wou Ruud Vormer graag uitnodigen voor De Slimste Mens Ter Wereld op VIER, maar die weigerde. Hij gaf meteen ook het advies om Hans Vanaken te vragen, omdat die volgens de Nederlander erg veel zou weten.

“Ik ben dan bij Hans thuis geweest en jawel, Ruud had gelijk. Voetballers hebben het tot nu toe niet geweldig gedaan in onze quiz, maar Hans zal schitteren. Daar ben ik zeker van”, zegt Van Looy daarover in Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.