Het gaat plots snel: ‘Deze Premier League-club meldt zich voor Limbombe’

Anthony Limbombe (Club Brugge - AZ)

09 juni 2018 11:38 - Anthony Limbombe heeft een beresterk seizoen achter de rug. Onze linkerflankspeler acteerde maanden aan een stuk op een torenhoog niveau, had een groot aandeel in de landstitel, maakte zijn debuut bij de Rode Duivels en sleepte zelfs de Ebbenhouten Schoen in de wacht.

Na een vruchtbaar seizoen hoopt Limbombe een stap hogerop te zetten. Zelf zou de 23-jarige vleugelspeler graag in de Bundesliga aan de slag gaan, maar mogelijk belandt Limbombe straks toch in de Premier League.

Volgens Het Nieuwsblad staat Limbombe in de belangstelling van Huddersfield Town. Die club debuteerde vorig seizoen in de Premier League en eindigde op de zestiende plaats. Bij Huddersfield is ook Laurent Depoitre actief.

Wil Limbombe naar Engeland?

Of Limbombe een overstap naar een laagvlieger in de Premier League ziet zitten, is op dit moment niet geweten. In de komende dagen of weken zal duidelijk worden waar de toekomst van onze uitblinker ligt. Het blauw-zwarte bestuur hoopt alleszins dat de verkoop van Limbombe veel geld in het laatje brengt. En een Engelse club is nu eenmaal kapitaalkrachtiger dan een Duitse…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.