Het is zeker: deze speler vertrekt bij Club Brugge

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

03 juni 2018 17:33 - Club Brugge is volop aan het rondkijken voor versterking, maar jammer genoeg zijn we in dat opzicht met een kleine tegenvaller geconfronteerd. Blauw-zwart is er niet in geslaagd Matej Mitrovic langer aan zich te binden. 

De verdediger werd het afgelopen seizoen gehuurd van Besiktas en de aankoopoptie lichten zou 4,5 miljoen euro kosten. “Ik ben opnieuw een speler van Besiktas en heb hier nog een contract van twee seizoenen. Komend seizoen zal ik er alles aan doen om een plekje in het team te veroveren”, vertelt Mitrovic zelf hierover aan 90mins.com.

Club had tot en met 31 mei de tijd om de optie eenzijdig te lichten. Blijkbaar zou het bestuur een bod van 3,75 miljoen euro gedaan hebben, maar dat werd geweigerd. De kans is heel groot dat Mitrovic met Kroatië naar het WK gaat, zodat zijn marktwaarde nog zal stijgen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.